Сила, що рухає вперед: новий кліп Джамали на пісню "Крила"

Українська співачка Джамала презентувала кліп на пісню "Крила", у якому знялися маленьки боксери, балерини та наїздниці

Ролик з’явився на YouTube-каналі.

Сингл "Крила" вперше співачка презентувала на національному відборі "Євробачення", а пізніше - випустила студійний запис. Тепер до "Крил" зняли ще й кліп. Він - про силу, що рухає вперед та підтримку близьких людей.

"Кожному з нас потрібна підтримка інших людей. Я не люблю поняття selfmade, тому що, на мій погляд, воно неправдиве і підносить нас над іншими. Ми народжуємося в певних сім'ях, батьки скеровують нас, виховують, вкладають в нас свою любов. На кожному етапі нашого життя зустрічаються люди, які нам допомагають, надихають і окриляють", - ділиться Джамала.

Режисером кліпу стала Анна Копилова. Раніше вона працювала із Джамалою над відео "Шлях додому".

"Особисто для мене ця пісня про силу, що рухає тебе вперед незважаючи ні на що. У кліпі діти йдуть до своєї мети не дивлячись на обставини, в яких вони опиняються. Їм важко, страшно, але вони знаходять сили. Мені здається, що кліп вийшов досить оптимістичним, чого в нашому житті так не вистачає", - пояснила режисерка.

Зйомки відбулися в Києві на заводі "Кузня на Рибальському", в Національному художньому музеї України, у Палаці культури ім. С.П. Корольова і на одній з вулиць Дарницького району.