Суд арештував 15 учасників конфлікту на елеваторі

У Харкові арештували 15 учасників конфлікту на елеваторі на Харківщині, у селищі Занки

Про це повідомляє прес-служба поліції Харківщини. 

Київський районний суд Харкова заарештував підозрюваних на 60 діб без права внесення застави. 14 вересня суд продовжить обирати запобіжний захід ще 7 підозрюваним, які є фігурантами кримінального провадження, відкритого  за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 11 вересня в селищі Занки Зміївського району Харківської області невідомі в балаклавах намагалися проникнути на територію місцевого елеватора, де їх зустріли мешканці райцентру.

За даними правоохоронців, під час конфлікту на елеваторі, в якому взяли участь десятки людей, були застосовані травматична зброя та газовий балончик. В результаті постраждали четверо осіб - троє чоловіків та працівник районної поліції.

12 вересня на Харківщині поліція затримала учасників конфлікту у Зміївському районі на території місцевого елеватора.

В управління Національної поліції доставили колишнього командира роти "Східний корпус", екс-бійця батальйону "Азов" Олега Ширяєва. За словами міністра Авакова, слідство вважає Ширяєва об'єктивно підозрюваним у причетності до злочину.

Зміївський відділ Чугуївської місцевої прокуратури затвердив підозри 22 учасникам конфлікту навколо елеватора у с. Занки Харківської області