Як змінилося життя подружжя з Рівненщини після виграшу джекпоту лотереї "Лото-Забава"

Подружжя з Рівненської області виграло джекпот лотереї "Лото-Забава" на 3 мільйона гривень

Про це йдеться у сюжеті Еспресо.TV.

Костянтин Алєксєєв до останнього не вірив у те, що став мільйонером. Від шоку відійшов уже тоді, коли факт виграшу офіційно підтвердив лотерейний оператор та запросив його стати учасником "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л.".

"Буквально після обіду подзвонив Костя з роботи та каже: "По-моєму, ми виграли мільйон, а може і більше. Я ще не зрозумів. Не можу порахувати нулі", - згадує дружина мільйонера "Лото-Забава" Оксана Алєксєєва.

За чеком у три мільйони гривень подружжя приїхало до Києва у грудні 2016 року у рамках подарункової програми "Два дні з життя мільйонера". Переможців традиційно зустрічав елегантний білосніжний лімузин, на якому гості вирушили у захоплюючу подорож столицею. На них чекали участь у прямому ефірі "Лото-Забава", обід з улюбленими ведучими, професійна фотосесія, відвідини престижних ресторанів і спа-салону та родзинка уїк-енду – незабутнє зимове 3D-шоу на ВДНГ.

Як стало відомо, виграшний білет на 3 мільйони придбала саме Оксана на решту від основних покупок у супермаркеті. Лотерея для родини є сімейною грою. Вже понад 10 років жодне важливе свято вони не відзначають без лотерейних білетів.

Головною мрією подружжя було купити квартиру для своєї доньки та онука, що їм й вдалось уже зробити завдяки виграшу. Втім, Костянтин з Оксаною й надалі не уявляють життя без лотерейних білетів. Це вже сімейне хобі, та й хто знає, можливо їм пощастить зірвати джекпот лотереї "Лото-Забава" вдруге.