Перехожий загинув під колесами авто патрульних у Чернівцях

У Чернівцях поліцейські збили на смерть пішохода. Трагедія сталась уночі в одному зі спальних районів міста

Свідки повідомляють, що загиблий переходив дорогу у дозволеному місці, інформує Еспресо.TV.

Cлідчими ГУ НП в Чернівецькій області та експертами Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України проведено огляд місця події.  За попередніми результатами, зіткнення відбулося до пішохідного переходу, що підтверджується розсипом уламків. 

Автомобіль поліції, відеореєстратор та інші речові докази вилучено. Патрульних поліцейських з місця події одразу проведено для судово-медичного освідування на предмет алкогольного та наркотичного сп’яніння за участі прокурора. За попередніми результатами такого стану не виявлено, всі тести негативні. 

Після освідування патрульних проведено для допиту до прокуратури області. Досудове розслідування здійснюють слідчі управління Служби безпеки України в Чернівецькій області, наводить додаткові подробиці АСС.

У поліції ж розповіли, що за кермом службового автомобіля Mitsubishi Outlander, який насмерть збив пішохода, перебував 25-річний лейтенант поліції.

"На момент автопригоди екіпаж здійснював патрулювання вулиці Руської. Рухаючись з увімкненим проблисковим маячком синього кольору, поліцейський допустив наїзд на 28-річного жителя Герцаївського району, котрий раптово вибіг на проїжджу частину дороги", - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Внаслідок отриманих травм пішохід загинув на місці автопригоди.