Поліцейський, який погуляв на дні народженні Штепи, зухвало відповів у соцмережі

Помічник командира патрульної поліції у містах Краматорськ і Слов'янськ засвітився на дні народженні Нелі Штепи

14 вересня Неля Штепа відсвяткувала день народження у нічному клубі "Палермо". У одному із сюжетів українських телеканалів про гучне гуляння глядачі впізнали помічника командира патрульної поліції у містах Краматорськ і Слов'янськ Олексія Савченка.

Місцеве видання "Слов'янські відомості" отримало повідомлення від обуреного читача. У ньому йшлося про те, що “якщо поліція буде гуляти з такими зрадниками як Штепа, то тоді в нас і далі будуть захоплювати райвідділки та присягати поліцейські бойовикам”. Розгніваний такою поведінкою автор, зазначив, що вбачає у такій поведінці зраду всієї структури патрульної поліції.

На це звинувачений у зраді поліцейський, вирішив відповісти зухвалим постом на сторінці у Facebook і вдався до погроз: "За словами стежити треба, щоб потім не відчувати різного роду незручні моменти".

Про тих, кому не сподобалось святкування, він пише так: "... залишивши трохи різнобарвних пір'я, відправилися геть від злості і печалі сидіти на пляшках, обертаючись навколо своєї осі."

А російську агресію проти України поліцейський охарактеризував як "повністю керовані процеси з розпалювання війни на Донбасі".

Його безпосередній начальник, керівник управління в патрульній поліції Краматорська і Слов'янська Олександр Малюк, пообіцяв відреагувати на поведінку підлеглого.

“Звичайно, я розумію, що кожна людина має право на особисте життя, але і про те, де він працює і який статус у суспільстві займає, забувати не можна. Я заявляю, що ми проведемо всебічне вивчення цієї ситуації, і реакція буде адекватною”, - прокоментував він.