Двоє українських бійців загинули в зоні ООС, ще один - поранений. Втрати ворогів - 8 осіб

Протягом минулої доби двоє українських військовослужбовців загинули на Донбасі, ще один військовий зазнав поранень

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Вчора ситуація на Сході України залишалася контрольованою: противники 25 разів відкривали вогонь по позиціях української армії, при цьому двічі - зі зброї, забороненої Мінськими угодами. 

Вороги гатили з мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Під ворожий вогонь потрапили позиції в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Новотошківське, Луганське, Південне, Піски, Новотроїцьке, Старогнатівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

Опорні пункти в районі населеного пункту Луганське, що на Світлодарському напрямку, накрили обстрілами з мінометів 120-го та 82-го калібру. 

Окупанти двічі били з озброєння бойових машин піхоти БМП-1 по оборонцях Кримського на Луганському напрямку. 

"В ході бойових дій двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинуло, один - зазнав легких поранень. За даними розвідки, протягом доби трьох окупантів знищено, п'ятьох - поранено", - наголосили у відомстві. 

Сьогодні російські найманці встигли тричі обстріляти з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї позиції поблизу Троїцького на Луганському, Березового – на Донецькому та Лебединського на Маріупольському напрямках.