Гризлов випадково визнав, що Росія відповідає за "вибори" на окупованому Донбасі, - Геращенко

Представник Росії у Тристоронній контактній групі Борис Гризлов випадково визнав, що саме Росія хоче провести "вибори" на окупованих територіях Донбасу

Про це представник України у гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко повідомила у соціальній мережі Facebook.

"Як відомо, росіяни в Мінську вже три роки продовжують грати в рольову гру «нас там нет», входять в раж, закатують очі, кричать про "внутрішній канфлікт". Сьогодні українська делегація жорстко поставила питання про неприпустимість фейкових виборів на окупованих територіях, які не відповідають українському законодавству і мінським угодам", - заявила Геращенко.

Представники України наголосили, що в Донецьку і Луганську можуть відбутися тільки місцеві вибори, й ніяких "виборів глав республік", вибори можуть проходити тільки за українським законодавством.

"Й тут представник Росії Борис Гризлов видав сакраментальне: "Мы должны навести там порядок и провести там выборы!", - сказав він. "Хто - ви? Вас же там нєт - вчепилися в заяву по Фрейду українці. Гризлов пішов з засідання ТКГ раніше", - написала Геращенко.