САП позиватиметься проти НАБУ через побиття водія прокуратури та спробу прослушки

У САП за фактом прослушки, угона автомобіля та побиття водія прокуратури вимагатимуть провадження проти НАБУ

Про це повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький під час свого брифінгу, передає Еспресо.TV.

"Я буду наполягати і просити керівництво Нацполіції, СБУ провести якісне розслідування кожного з цих проваджень: за фактом прослушки (закона вона чи незаконна), за фактом ДТП умисного, за фактом угону автомобіля, яке було зафіксоване на відео і за фактом неправомірних дій кожного з осіб спецназа НАБУ, які були задіяні в цій операції. Винні мають понести відповідальність. Ми будуємо правову державу, а не мафіозні картелі: в кого є більше сили, той і правий", - заявив Холодницький.

Він також зазначив, що водій САП, якого було силою витягнуто з автомобіля, наразі перебуває в лікарні з попереднім діагнозом "перелом руки".

Раніше у САП у своєму Facebook повідомили про деталі сьогоднішнього інциденту під час намагання представниками НАБУ встановити "жучка" у відомстві Холодницького

"Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою у внутрішньому дворі вкотре виявлено незаконно встановлені засоби негласного зняття інформації працівниками НАБ України. Окрім того, поряд, з адміністративним приміщенням був виявлений автомобіль марки FORD АА2564МВ. В якому перебували працівники НАБ України, здійснюючи незаконні оперативно-технічні заходи. Відповідний автомобіль було заблоковано працівниками Національної поліції України та УДО України, з метою проведення невідкладних слідчих та процесуальних дій",  - йдеться у повідомленні.