СБУ оголосила в розшук "голову уряду ЛНР". Але не вказала прізвище та "заблюрила" фото

Служба безпеки України оголосила в розшук голову так званої "ради міністрів" терористичної організації "ЛНР"

Про це повідомляє у Facebook прес-служба СБУ.

Напевно карколомне "кар`єрне зростання" в ЛНРії затьмарило здоровий глузд колишньому полковнику Служби цивільного захисту, а можливо зрадник просто вичікував слушної нагоди. Так чи інакше, він настільки перейнявся ідеями незалежності "народа Донбасса", що спочатку очолив "штаб народної міліції ЛНР", а потім удостоївся великої "честі", ставши цілим "прем`єр-міністром" бандитів. Ця неповажна людина наразі переховується від української Феміди на тимчасово окупованій території Луганщини, його оголошено у розшук", - йдеться у повідомленні.

Матеріали кримінального провадження за злочини проти основ національної та громадської безпеки скеровано до суду.

При цьому в повідомленні спецслужби відсутнє прізвище спільника російських окупантів, а на оприлюдненій у дописі світлині його обличчя закрите ефектом "блюр", що ускладнює впізнання.

Посаду голови "ради міністрів" окупаційної адміністрації в Луганську з 26 грудня 2015 року  посідає Сергій Іванович Козлов, який з 1994 по 2005 рік служив у МНС і закінчив службу у званні полковника, а з 2006 по 2009 рік перебував на пенсії. 22 травня 2014 року він вступив до лав батальйону "Зоря" терористичної "ЛНР".