Xiaomi випустить "розумну" куртку на всі сезони: в неї вбудовано контроль температури

Xiaomi володіє шанхайським стартапом Runmi Technology, який спеціалізується на розробці аксесуарів і одягу для китайського ринку

Як йдеться у блозі компанії, тепер фірма представила "розумну" легку куртку, яка має підійти на будь-який сезон: в неї влаштована функція контролю температури і розподілу тепла. 

Runmi Technology запустила збір коштів на проект "розумної" куртки на краудфандинговій платформі Xiaomi і за кілька днів отримала більше 2 мільйонів юанів замість необхідних 10 тисяч.

Система Heatex, що працює від акумулятора на 10000 мА · год, активується після натискання кнопки на рукаві. Максимальний нагрів куртки - близько 50 градусів, таку температуру вона може протримати до восьми годин. Поверхня новинки покрита водовідштовхувальним шаром, також фірма вбудувала систему захисту від короткого замикання.

Нагрівання йде в області шиї і спини, але рівномірно розподіляється по всьому тілу. Розробники відзначили, що куртка вже пройшла всі необхідні тести. Технологія сама відключає функцію нагріву в разі потреби.