"Ворскла" програла, але зірвала оплески на стадіоні. Почесний президент каже, що пишається командою

"Ворскла" програла, але змусила стадіон аплодувати. Матч в Лондоні в рамках групового етапу Ліги Європи проти "Арсеналу" закінчився на користь господарів з рахунком 4: 2

Про це повідомляє Еспресо.TV.

До 32 хвилини полтавці утримували свої ворота недоторканими, але помилка в нападі призвела до контратаки лондонців. Як наслідок - 1:0 на користь "Арсеналу". 

На почтаку другого тайму "Ворскла" пропустила м'яч вдруге, а потім ще двічі. Втім, коли втрачати вже було нічого, крім свого реноме, полтавці почали грати розкутіше, і спершу Чеснаков розпечатав ворота супротивників, а в доданий час красивим голом крапку у матчі поставив Шарлар. 

Індивідуальні помилки і різниця в класі давалася в знаки, але "Ворскла" таки зірвала оплески на Emirates Stadium і зіграла досить гідно з грізним суперником.

"Я дуже пишаюся нашою командою і пишаюся Україною. Пишаюся, що ми можемо продюсувати таких футболістів, такі футбольні команди і робити цікаве шоу для українського глядача і вболівальника. Я пишаюся командою: хоча ми і програли, ми насправді намагалися зробити все, що ми можемо, показати найкращий футбол.

І, як я і казав раніше, чим більше ми маємо досвіду гри в таких іграх, то тим більше ми маємо шансів якомога краще грати і пробиватися на якомога вищі щаблі футболу європейського. Без поразок не буває перемог. Ми вивчимо всі ці питання, ігри, і для нас це дуже добрий досвід. Безумовно, ми будемо намагатися ще краще грати у Полтаві", - наголосив почесний президент ФК "Ворскла" Костянтин Жеваго. 

"Ми для себе набралися досвіду: як це організується в Англії, як це організується на таких великих стадіонах, як це робиться, щоб привести вболівальника на стадіон. Ми дуже багато для себе взяли і будемо цим теж користуватися у Полтаві", - зауважив президент ФК "Ворскла" Роман Черняк.