Мухарський каже, що на Форумі видавців у Львові його обмежували, бо він "не гей і не лесбіянка"

Співак, актор, телеведучий, шоу-мен, а тепер ще й письменник Антін Мухарський під час презентації свого, як він зазначив, чоловічого, неполіткоректного, антифеміністичного роману "I am not Russia" заявив: через те, що він та його команда не підтримують ЛГБТ та феміністичні рухи, керівництво Форуму видавців нібито обмежило їх у правах

За його словами, цього року він стикнувся із ситуацією, коли йому сказали, що на книжковому фестивалі він вже не бажаний, повідомляє портал Вголос.

"Цього року виступаємо на Форумі від палацу Потоцьких. Ми звернулися безпосередньо до них, адже нам прямим текстом сказали: "Хочете, ставайте біля громадських туалетів". Ще з 2013-го року, наша команда стояла на своєму конкретному місці, у нас завжди були хороші стосунки з Форумом. Але зараз, коли змінилася ситуативна середня ланка керівництва, нам повідомили, що у них є ЛГБТ з Південної Африки, активісти Голландії, тому ми їм просто не потрібні. Коли я відчуваю цю дискримінацію "ліваків", то починаю бунтувати", - розповів Мухарський.

Також автор роману "I am not Russia" зазначив, сьогодні, якщо людина не підтримує певні неформальні рухи та течії, її починають цькувати. 

"Зараз у світі, і в Україні зокрема, дуже вигідно бути неграми, каліками чи феміністами. Якщо ти не один із них або не підтримуєш їхню ідеологію - всі починають рвати на собі сорочки, осуджувати і казати, що ти ніхто", - додав Мухарський.