В Одесі триває мітинг під стінами обласного управління Нацполіції. Вимагають відставки Головіна

В Одесі близько сотні людей вийшли на протест через напад на керівника міської організації політичної партії "Сила людей" Олега Михайлика

На акцію під будівлю головного управління поліції Одеської області вийшли місцеві активісти, однопартійці Михайлика і небайдужі громадяни, передає ПреступностиНЕТ.

Вони вимагають відставки керівників поліції і прокуратури області, а також вимагають від правоохоронців ефективно розслідувати напади на активістів і назвати замовників і виконавців.

Присутні під будівлею ГУ Нацполіціі вимагали, щоб до них вийшов керівник органу Дмитро Головін.

Як інформує газета "Думська", на заході присутній колишній голова одеського осередку "Правого сектора", а нині очільник ГО "Небайдужі" Сергій Стерненко, на якого самого неодноразово нападали вбивці (під час останнього замаху Сергій смертельно поранив одного з нападників). Він запропонував зайти в будівлю і там чекати генерала Головіна.

Близько 20 осіб зайшли в зону очікування на першому поверсі, але прориватися через турнікети не стали.

"Напади на патріотично налаштованих активістів стали системними, але поліція не робить нічого, щоб знайти нападників на Кузаконя, Підпалу, Козьму, Подолянку та інших", - зазначив Стерненко.

Мітингувальників зустрів заступник начальника ГУНП Сергій Махотін, який пояснив, що Головін знаходиться на виїзді за фактом вбивства.

Розголошувати будь-яку інформацію з розслідування нападу на Михайлика він відмовився.

"Є версії, йдуть слідчі дії", - прокоментував він.

Акцію назвали безстроковою і закликали активістів збиратися біля будівлі ГУНП щодня о 16:00.