Шотландський комік спровокував 4 тисячі розривів і 17 розлучень за 10 днів. Як це сталося

Шотландський комік Деніел Слосс розповів, що один його 20-хвилинний виступ став причиною більше 4000 розривів

Про це повідомляє Mirror.

З 11 вересня він працює з Netflix, яка почала транслювати його виступи. У своєму шоу Jigsaw, 28-річний чоловік поділився з аудиторією роздумами про стосунки і споріднені душі, і те, як суспільство сприймає одинаків. "Якщо ви не з кимось, ви не такі. Якщо ви не з кимось, ви неповні. Якщо ви не з кимось, ви не цілісні", - сказав він.

"В результаті ми відчуваємо, що нам потрібен партнер, щоб відчувати себе повноцінним - це значить, що багато хто погоджується з цим і врешті опиняються не з тією людиною", - каже Слосс. "Але можливо без цієї людини у нас було б набагато більше, ніж нічого".

Після свого виступу комік неочікувано зіткнувся зі шквалом повідомлень із подяками та історіями на його адресу. Один чоловік написав: "Привіт, Даніель! Мені 23 роки, і я хотів сказати, що ви можете додати розлучення після 3-річного емоційно нездорового шлюбу в ваш список".

"Я тільки що закінчив дивитися ваше шоу, і у мене виникли сумніви щодо того, чи прийняв я правильне рішення. Однак питання і ситуації, які ви підняли, підтвердили, що я заслуговую кращого".

Хтось інший написав: "Ти можеш додати ще когось у свій список. Дивився передачу і просто хотів сказати спасибі. Це не тий меседж який ти очікуєш отримати в розважальному шоу, але аналогія застрягла у мене в голові з тих пір, і ти мав рацію".

"Це любовний лист до самотніх людей, який каже що краще бути наодинці, ніж з будь-ким", - написав один з глядачів.

Слоссу надійшло так багато повідомлень, що кілька днів тому він відзвітував про 4000 розривів і 17 розлучень, повідомлення про які він отримав.