Українців попередили про заморозки найближчими днями

У ніч на середу, 26 вересня, в більшості областей України, крім півдня та крайнього сходу місцями очікуються заморозки 0...-3°C

Про це повідомила в ефірі Еспресо.TV синоптик Наталка Діденко.

"Заморозки найближчої ночі також уже можливі, але лише у західних областях. Більше це стосується Карпат і навколокарпатського регіону", - додала пані Діденко.

Циклон залишатиме межі України. 25 вересня ще переважатиме волога погода, але суттєві опади малоймовірні: можливі невеликі дощі, або помірні - при поривчастому вітрі. Вітер залишається сильним до штормових значень: 15-20 м/с. Також утримується холодне повітря, вдень температура коливатиметься в межах +10...+16°C. У Карпатах ймовірний мокрий сніг.

У середу-четвер день буде без опадів, переважно сухим, але домінуватиме холодне повітря. За прогнозом метеоролога, найтеплішим днем тижня буде п'ятниця, 28 вересня: очікується сонячна погода, температура підвищиться до +20°C. У суботу, 29 вересня, знову дощитиме і похолодає.

У Києві 25 вересня утримається волога погода без сильних чи помірних дощей, поривчастий до штормового вітер. У ніч на 26 вересня на околицях Києва є ймовірність заморозків.