Екс-"міністр" терористів "ДНР" втік до України свідчити про злочини Кремля

Колишній "міністр аграрної політики і продовольства ДНР" втік до України, побоюючись за своє життя через боротьбу за владу на окупованій території Донеччини після вбивства ватажка терористів Олександра Захарченка

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Завдяки успішній спецоперації наших контррозвідників черговий "урядовець" був виведений з ОРДЛО. Йдеться про колишнього "міністра аграрної політики і продовольства ДНР". Що ж змусило його тікати з "перспективної молодої республіки"? Все банально - він просто став "незручним" як для самих терористів, так і для кремлівських кураторів", - йдеться у повідомленні.

За даними спецслужби, після чергових кримінальних розборок за перерозподіл сфер впливу терористи звинуватили свого "міністра" у зберіганні зброї, зловживанні "службовим становищем" та розкраданні майна в особливо великих розмірах на певний час навіть запроторили до в'язниці.

"Зараз цей "міністр", наслідуючи приклад "колеги" - "в.о. міністра культури і туризму ДНР", активно співпрацює з нашими слідчими, надаючи покази про злочини Кремля в Україні", - підсумували в СБУ.