Напад на активіста в Одесі: поліція затримала підозрюваних - громадян Грузії

В Одесі поліція затримала трьох підозрюваних у нападі на активіста Олега Михайлика

Про це повідомляє одеське видання "Думская".

В одного з підозрюваних вилучили револьвер, із якого ймовірно стріляли в активіста.

За даними видання, усі троє - громадяни Грузії та професійні "барсеточники" (крадії, які спецалізуються на крадіжках речей із автомобілів). Один із підозрюваних наразі госпіталізований до Єврейської лікарні, до нього приїхав генконсул Грузії. При цьому в тій самій лікарні перебуває і Михайлик.

Видання зазначає, що госпіталізованого підозрюваного звуть Торніке Г. Його наразі охороняють спецпризначенці. Лікарі стверджують, що його не можна відправляти до тюремної камери. Адвокат підозрюваного Володимир Поярков розповів, що його підзахисний заперечує причетність до нападу. За словами адвоката, Торніке Г. перебував поруч із місцем злочину, а правоохоронці вистежили його за трафіком мобільного телефону.

Адвокат також стверджує, що дізнавшись про те, що його шукають, його клієнт нібито сам прийшов до поліції у супроводі брата і друга. Після цього Торніке стало зле і його госпіталізували. Брат підозрюваного каже, що той паралізований. Також представник підозрюваного заявив, що в його клієнта немає і не було зброї, а сам він має 1-шу групу інвалідності.