Синоптик розповіла, де чекати на заморозки та коли потепліє

Упродовж доби 26 вересня в Україні втримається холодна погода, а нічні заморозки спостерігатимуться у центральних, східних і навіть південних областях

Про це в ефірі Еспресо.TV розповіла синоптик Наталка Діденко.

"Найближчої ночі температура повітря буде +2...+8°C, а заморозки змістяться на схід, навіть у південну частину та у більшість центральних областей. Температура повітря вдень буде +10...+15°C, переважатиме суха погода, дощів в Україні практично не буде, хіба по крайній півночі - Волинь, Рівненщина, північні райони Житомирської, Київської та Чернігівської областей - може бути збільшення хмарності або невеликий дощ", - сказала пані Діденко.

У п'ятницю, 28 вересня, передбачається короткочасне потепління, температура підвищиться до +18...+22°C, а в суботу пройде атмосферний фронт і принесе дощі і похолодання. В неділю в Україні буде холодно і переважно сухо.

"У Києві залишається холодна погода, переважатиме суха повітряна маса, завтра можуть набігти хмари без істотних опадів, у п'ятницю - короткочасне потепління до +20°C. У суботу у столиці невеликий дощ і похолодання, у неділю - холодно, але без опадів", - додала метеоролог.