З'явилася надія знайти вбивць судді Трофимова, якого обезголовили разом з сім'єю

Правоохоронці отримали можливість розслідувати справу щодо вбивства судді Харківського районного суду Володимира Трофимова, якого разом з сім'єю обезголовили у 2012 році

Про це заявив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін, повідомляє прес-центр МВС.

Він зазначив, що у правоохоронців з'явилася інформація, що дає надію на розкриття справи про вбивство судді: за кордоном були затримані деякі особи, які можуть бути причетні до злочину.

"Ми виїжджали в ту країну, працювали з цими особами, дещо знаємо, але заявити, що вже на прямому шляху до розкриття, поки не можу. За інформацією, якою володіємо, мотив вбивства, швидше за все, - службовий, пов'язаний з діяльністю Трофимова як судді", - наголосив Аброськін.

15 грудня 2012 року в Харкові знайшли вбитим і обезголовленим суддю районного суду Володимира Трофимова. Трьох членів його сім'ї - дружину, сина і співмешканку сина - спіткала та ж доля.

Пізніше стало відомо, що вбивці забрали з собою відрізані частини тіла. Слідство розглядало в якості основної версії вбивства судді та членів його сім'ї в Харкові заволодіння колекцією монет.