Росія намагається ускладнити життя всім американцям, - Помпео

Держсекретар США Майк Помпео заявив, що Росія докладає всіх зусиль для того, щоб "ускладнити життя всім американцям" напередодні листопадових виборів до Конгресу і місцевих органів влади

В інтерв'ю телекомпанії CBS він також звинуватив Росію в "лихих намірах" щодо США, повідомляє прес-служба Держдепартаменту.

"Я не сумніваюся, що Росія докладає всіх зусиль, щоб ускладнити життя всім американцям. Це триває десятиліттями, тому американський народ має знати, що уряд США активно працює над тим, щоб Росія, Китай, Іран, Північна Корея, всі ті, у кого є злі наміри щодо Америки, не мали можливості істотно втрутитися в американські вибори", - зазначив Помпео.

На запитання, чи впевнена адміністрація американського президента у безпеці виборів до Конгресу, Помпео відповів: "Так. У цьому немає ніяких сумнівів".

Відповідаючи на запитання, чи намагається адміністрація жорстко протистояти Росії, держсекретар сказав: "Нинішня адміністрація протидіє Росії сильніше, ніж будь-яка інша адміністрація з часів "холодної війни".