Як виглядає аеропорт "Одеса" після масштабного ребрендингу. Новини компанії

Міжнародний аеропорт "Одеса" провів масштабний ребрендинг, презентував новий фірмовий стиль та логотип

Про це йдеться у сюжеті Еспресо.TV.

Знаменитий надпис Odesa mama, виконаний у вигляді хвилі! На 5-му аероконгресі Асоціації аеропортів України Міжнародний аеропорт “Одеса” презентував новий фірмовий стиль та логотип. Дах нового пасажирського терміналу також зображений у вигляді хвилі. Цим задумом архітектори хотіли підкреслити розташування Одеси як міста біля моря. Новий стиль розробила креативна компанія FEDORIV.

"Ми хотіли сказати "ласкаво просимо", ми хотіли сказати  "ми вас любимо", ми хотіли сказати "ми посміхаємося вам". Ми хочемо в цьому стресі, з яким пов'язана будь-яка поїздка, дати людям більше приводів для щастя, дати більше приводів для посмішок", - пояснив директор креативної компанії FEDORIV Андрій Федоров. 

Слоган аеропорту “Мир Вам!”. Він зустрічатиме гостей сімома мовами. Колони другого поверху терміналу вже прикрашені новою символікою. Тут зображена і “граціозна” жінка. Образ матері — гостинної та рідної, як і сама Одеса. Місто, що об'єднує десятки культур та райдужно відкриває світ для кожного.

"Одесу сприймає кожен по своєму: хтось сприймає її як рідну маму, хто бачить в ній море. І ось це все ми хотіли показати в нашому іміджі, який буде постійно в процесі змін і нових конфігурацій. І кожен клієнт побачить для себе те, що він хоче побачити, тому що для нас пасажир перестає бути одиницею, яку ми вимірюємо", - наголосив директор міжнародного аеропорту "Одеса" Павло Прусак. 

Міжнародний аеропорт "Одеса" входить до трійки найбільших в Україні. Він зв'язаний повітряними лініями з багатьма містами України, а також з країнами СНД, Західної Європи, Азії та Африки. У планах аеропорту співпраця з 23-ма авіакомпаніями, які виконуватимуть прямі рейси за 30-ма напрямками. Річний пасажиропотік уже перевищив відмітку у мільйон пасажирів. У планах – обслуговувати до 3 мільйонів подорожувальників. Площа терміналу понад 30 тисяч квадратних метрів. За годину тут обслуговуватимуть тисячу пасажирів. Для парковки відвели 1300 місць.