Наукові видання опублікували статтю про міжгалактичних паразитів з "Ріка і Морті". Їх розіграли

Пранкери написали і відправили у ряд наукових видань псевдонаукову статтю про міжгалактичних паразитів з мультсеріалу "Рік і Морті". І її тричі опублікували

На це звернуло увагу видання N + 1. З публікацією (на даний момент) можна ознайомитись тут.

Матеріал опублікували видання RC Journal of Pharmaceutical Sciences, IOSR Journal of Pharmacy and Biological Sciences і Clinical Biotechnology and Microbiology (останній вже видалив матеріал). 

Дослідник і блогер Фарук Алі Хан, який працює у фармацевтичній галузі, написав статтю "Нові інструменти боротьби з міжгалактичними паразитами і їх передачею в зігеріонскькій симуляції". Міжгалактичні паразити і зігеріонці - відсилання до епізодів "Ріка і Морті".

Ілюстрація з публікації.

При цьому він вказав, що вчений разом зі співавтором, біологом Сукантом Хурані працює в інституті Sanchez Institute of Biomedical Sciences for Doopidoo Research, а в кінці матеріалу вчені дякують за допомогу Ріку Санчесу і правителю Плутона королю Плутіно.

Вчені відзначають, що один з журналів був настільки упевнений в якості публікацій, що навіть розмістив посилання на статтю на своїй сторінці в Twitter.

Крім того, в першому абзаці тексту згадується вигадана африканська країна Ваканда з коміксів і фільму про Чорну пантеру.