"Шахтар" втратив перемогу над "Ліоном" у Лізі чемпіонів

У 2-му турі групового раунду Ліги чемпіонів "Шахтар" у гостях зіграв внічию з французьким "Ліоном"

Ліга чемпіонів. Груповий раунд. 2-й тур

Група F

"Ліон" (Франція) - "Шахтар" (Україна) 2:2

Голи: Дембеле, 70, Дюбуа, 72 - Жуніор Мораес, 44, 55

"Ліон": Антоні Лопеш, Марсело, Менді, Дюбуа, Денайер, Ауар (Чейх, 87), Ндомбеле, Траоре (Депай, 63), Тузара, Набіль Фекір, Дембеле (Корне, 81).

"Шахтар": П’ятов, Кривцов, Ісмаїлі, Матвієнко, Ракицький, Степаненко, Алан Патрік (Коваленко, 75), Тайсон, Марлос (Фернандо, 90), Майкон, Мораес (Кайоде, 83).

Попередження: Набіль Фекір, 46.

Матч у Ліоні відбувався за порожніх трибун, через покарання французького клубу за поведінку вболівальників.

"Шахтар" вийшов вперед наприкінці першого тайму. На лівому фланзі Тайсон відпасував на Ісмаїлі, простріл якого в один дотик замкнув Жуніор Мораес, який спрямував м’яч у ближній від голкіпера кут.

На 55-й хвилині бразильський форвард зробив дубль. Микола Матвієнко здійснив перехоплення та розпочав контратаку, яку розігнав Марлос, а Мораес завершив відмінним ударом з гострого кута під дальню штангу.

Команда Паулу Фонсеки розгубила перевагу через грубі помилки у обороні. "Шахтар" двічі дозволив футболістам "Ліона" впритул розстріляти ворота.

На 70-й хвилині, після навісу з флангу головою безперешкодно пробив Мусса Дембеле. За 2 хвилини рахунок зрівняв Лео Дюбуа, який переправив м’яч у сітку з лінії воротарського майданчика.

"Шахтар" та "Ліон" зіграли внічию 2:2.

У іншому матчі групи F англійський "Манчестер Сіті" переміг у гостях німецький "Гоффенгайм" - 2:1.

Після двох турів лідирує "Ліон", який має 4 очка. Другий "Ман Сіті" з 3 пунктами. У "Шахтаря" 2 бали, у "Гоффенгайма" - 1.

Наступний матч "Шахтар" зіграє 23 жовтня у Харкові проти "Манчестер Сіті".

Читайте також: "Ліон" - "Шахтар": все про матч Ліги чемпіонів