Студенти назвали курси співзасновника Apple "лінками на Вікіпедію". Вони коштують $13 тисяч

Співзасновник Apple Стів Возняк представив курс для ІТ-фахівців Woz U, але його студенти назвали їх "електронною книгою з помилками і посиланнями на Вікіпедію"

Про це пише CBS News з посиланням на слова більше 20 учнів.

Возняк представив проект з навчання фахівців у сфері технологій Woz U в жовтні 2017 року. На сайті проекту зазначено, що його запустила техаська компанія Southern Careers Institute, а Возняк став "натхненником" проекту.

Вартість навчання в Woz U офіційно не розкривається, але нинішні і колишні учні Woz U розповіли, що вартість 33-тижневої програми становить близько $13,2 тисячі, але студенти можуть отримати позики на навчання від влади. 

За словами одного зі студентів Білла Дюрра, він виявив безліч помилок в матеріалах для навчання: наприклад, знайшов помилку в коді, який приводився в якості прикладу.

Дюрр також розповів, що відеолекції були записані заздалегідь і встигли застаріти, наставники були "некваліфікованими", а в якийсь момент на одному з курсів зовсім не виявилося ментора. Крім того, в курсі міститься багато посилань на сайт Microsoft і на "Вікіпедію".

Президент Woz U Кріс Коулман повідомив виданню, що в курсі дійсно є помилки. За його словами, вони будуть виправлені за допомогою нової системи контролю якості.

Стів Возняк відмовився від коментарів CBS News. У розмові з Business Insider він повідомив, що не бере участі в операційних питаннях.