Телеканал "Еспресо" запрошує українців долучитися до акції "Дякую Захисникам України"

Телеканал "Еспресо" ініціює акцію "Дякую Захисникам України" та закликає долучатися всіх українців

Акція на підтримку бійців проводиться вже вдруге і присвячена Дню Захисника України, який відзначається 14 жовтня. Її головна мета полягає в тому, аби кожен громадянин подякував військовим, які боронять українські землі на Сході.

"Саме завдяки Захисникам України ми маємо можливість працювати, відпочивати та жити в мирних містах. Це важливо пам'ятати і не забувати, дякувати за це, тим, хто щохвилини ризикує своїм життям", - говорить директор з маркетингу телеканалу "Еспресо" Микола Типусяк.

Долучитися до акції дуже просто: до 14 жовтня необхідно прикрасити свою аватарку у Facebook спеціальною символікою "Дякую Захисникам України", а також написати пост вдячності з хештегом #ДякуюЗахисникамУкраїни. Нехай всі Захисники України відчують вдячність та повагу тих, кого вони захищають!

Цього року акцію радо підтримали відомі українці, які в ефірі телеканалу "Еспресо" вітають бійців та висловлюють подяку за мирне небо, мужність, непохитність та можливість зустрічати новий день.

Ми щиро дякуємо нашим бійцям за подвиг, мужність та героїзм! Закликаємо всіх українців долучитися до акції "Дякую Захисникам України".