Ситник натякнув, що рекламу в метро замовив нардеп з БПП

Директор НАБУ Артем Ситник пов'язує розміщення реклами з його зображенням у метро з допитом народного депутата Сергія Березенка

Про це він заявив під час виступу на засіданні комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції, передає Еспресо.TV.

"Нещодавно до САП була скерована підозра першому заступнику Служби безпеки і нещодавно в рамках кримінального провадження, яке розслідується за заявою журналіста Дмитра Гнапа стосовно переписки Онищенка з окремими народними депутатами, були викликані депутати, у тому числі пан Березенко, який відповідає за зовнішню рекламу. Мабуть, я єдиний чиновник, який був так прорекламований безкоштовно", - зазначив Ситник. 

Він додав, що вважає мітинги з критикою НАБУ  "надзвичайно брудними кроками з боку пана Демчини, тому що захищатися потрібно в більш цивілізований спосіб, а не шляхом зібрання тітушок". 
 
"Від НАБУ можу сказати, що поки я його очолюю, ці проплачені акції, ці зовнішні реклами, не будуть тормозом для розслідувань", - сказав Ситник.