"УЗ" звільнить провідницю, яка виштовхала пасажира з е-квитком

“Укрзалізниця” обіцяє звільнити начальника і провідницю потяга Ковель-Москва, які не пустили до потяга пасажирів з електронними квитками

Про це повідомили у прес-службі підприємства.

"Провідниця і начальник поїзда Ковель-Москва, які на ходу виштовхали з потяга пасажира з електронним квитком, будуть звільнені", - заявив заступник директора департаменту пасажирських перевезень в далекому сполученні ПАТ "Укрзалізниця" Олександр Красноштан.

За його словами, поїзд Ковель-Москва прибув в депо 2 жовтня ввечері. На місці одразу була проведена відповідна перевірка даного інциденту.

"Діям усіх причетних до інциденту особам буде дана відповідна оцінка і будуть зроблені найрадикальніші висновки. Я вам скажу однозначно, що ці люди в нас працювати більше не будуть", - зазначив Красноштан.

Також він зазначив, що в Укрзалізниці просять вибачення у пасажирів за ситуацію, що сталася.

У підприємстві нагадали, що 30 вересня провідниця і начальник поїзда Ковель-Москва не пустили до потяга пасажирів з електронними квитками. Інцидент стався на залізничній станції Кривин в Хмельницькій області.

Повідомляється, що касир на вокзалі не змогла роздрукувати декільком пасажирам квитки, замовлені через інтернет. У результаті провідниця і начальник поїзда відмовились пускати їх до потяга і виштовхнули одного з пасажирів на ходу поїзда.