У Генштабі оприлюднили свою версію стрілянини у київському кафе

У Генеральному штабі Збройних сил України оприлюднили свою версію конфлікту за участі трьох військовослужбовців в одному з кафе Дарницького району Києва

Конфлікт нібито спровокував охоронець кафе, який звинуватив військовослужбовців у небажанні сплатити рахунок за замовлення, повідомили у прес-службі Генштабу.

Аби уникнути сварки, військові розрахувались наперед.

"Конфлікт мав продовження о 4.20, коли військовослужбовці залишали заклад, на дворі їх очікувала група цивільних, у кількості вісім осіб, які прагнули “з’ясування стосунків", - йдеться в повідомленні.

У Генштабі розповіли, що молодики перші напали на військовослужбовців, у результаті двоє офіцерів отримали тілесні ушкодження. Після чого військовослужбовець вистрілив у бік цивільних з травматичного пістолета Форт-12.

Попередньо проведений аналіз встановив, що військовослужбовці не перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, що у ніч на 6 жовтня Києві біля кафе L`Kafa на Позняках стався конфлікт із застосуванням вогнепальної зброї, в результаті постраждало двоє охоронців закладу.

У військовій прокуратурі повідомили, що під час конфлікту та бійки із групою цивільних осіб майор ЗСУ відкрив вогонь із травматичного пістолета Форт-12.