Гравці збірної України лайкають твіти з Путіним і Кадировим

Гравці футбольної збірної України та інші відомі українські спортсмени лайкають у соцмережах привітання російському президенту Володимиру Путіну

Нападаючий київського "Динамо" та збірної України Артем Беседін лайкнув поздоровлення президенту Росії Володимира Путіна з днем народження від російського репера Тіматі, повідомляє Трибуна.

Як виявилося, не лише нападаючий "Динамо" відзначився під цим постом. Також це зробив і захисник "Шахтаря" Микола Матвієнко.

Пост під назвою "Росія конкретно повернулася на політичну карту". схвалили воротар "Шахтаря" Андрій Пятов, перспективний динамівець Алан Ауссі і півзахисник "Маріуполя" Олександр Зубков.

Разом з Тіматі з днем народження Рамзана Кадирова поздоровляють Артем Беседін, динамівець Деніс Попов, Микита Шевченко (орендований у "Шахтаря" воротар "Карпат"), півзахисник "Маріуполя" Віталій Віценець і динамівець Ахмед Алібеков.

Віктор Коваленко, Микита Кравченко, Микита Шевченко, Зубков, Ауссі, Алібеков, Беседін, Матвієнко відмітилися ще під одним постом з Кадировим. Владиславу Калитвинцеву теж сподобався пост з Кадировим.

Під фото з Путіним відзначилися Микола Шапаренко та гімнаст Олег Верняєв. Дочка президента ФФУ Андрія Павелка Анастасія теж вподобала це фото.

Виступ Путіна на день Перемоги на сторінці Тіматі сподобався тенісистці Марті Костюк.