"Зимовий пеніс": сексолог розповіла, які труднощі чекають на чоловіків у кінці року

Сексолог розповіла про явище "зимових пенісів": чоловікам у холодну пору року слід готуватися до довших статевих актів і "зменшення розміру"

Про це пише Metro.

"Кровоносні судини в пенісі стискаються через холодну температуру", - розповідає сексолог Анабель Найт. "Коли холодно, чоловіки можуть очікувати "стиснення" до 50% в довжину і від 20% до 30% в обхваті".

"Це робить його трохи менш чуйним до стимуляції. Охолодження викликає збільшення активності гладких м'язів в пенісі. Вони оточують кровеносні судини, які направляють ерекцію і під час підвищеної активності перекривають їх". 

Вона додала, що у холодну пору тіло максимально перенаправляє тепло і енергію на підтримку життєво важливих органів. "Ваше тіло повинно зменшити приплив крові до ваших кінцівок - пальців рук, ніг і пеніса", - додала експерт.

Така теорія є протилежністю "літнього пеніса":  лікарі підтвердили, що спекотна погода змушує пеніс здаватися більшим.

До того ж, холод все ще може ускладнювати досягнення оргазму. "Чоловіки можуть триматися довше до оргазму, коли їм холодно", - каже Анабель. "Це пов'язано не тільки з фізіологічними причинами. Холод може просто відволікати. Ваш розум буде інстинктивно думати про те, як зігрітися, а не зосередитися на сексі".

На щастя, жодна з цих проблем, викликаних взимку, не постійна, і всі вони неймовірно прості в лікуванні: людям просто потрібно зігрітися.