Україна зіграла внічию з Італією

Збірна України з футболу зіграла у Генуї внічию з Італією у товариському матчі

Товариський матч

Італія - Україна 1:1

Голи: Бернардескі, 55 - Малиновський, 62

Італія: Доннарумма - Бірагі (Крішіто, 88), К'єлліні, Бонуччі, Флоренці (Піччіні, 84) - Барелла (Пеллегріні, 78), Жоржиньо, Верратті (Бонавентура, 70) - К'єза, Інсіньє (Берарді, 78), Бернардескі (Іммобіле, 57).

Україна: П'ятов - Караваєв, Ракицький (Кривцов, 88), Бурда, Матвієнко - Сидорчук (Степаненко, 57), Малиновський, Зінченко - Марлос (Циганков, 46), Коноплянка (Петряк, 73) - Яремчук (Кравець, 76, Бутко, 90).

Попередження: Верратті, 51, К'єза, 90+4 - Ракицький, 36, Бурда, 47.

Збірна Італії краще виглядала у першому таймі та неодноразово була близька до успіху. Кілька разів українців від пропущеного голу рятував голкіпер Андрій П’ятов.

Однак, на 55-й хвилині саме через помилку воротаря українці пропустили. Федеріко Бернардескі змістився з правого флангу в центр та пробив у ближній кут, П’ятов парирував м’яч, але не зміг його зафіксувати та випустив у сітку.

Збірна України швидко відігралася. На 62-й хвилині, після подачі Євгена Коноплянки з кутового, Микита Бурда скинув м’яч головою на Руслана Малиновського, який з розвороту відправив його у нижній кут.

Україна та Італія зіграли внічию 1:1.

Наступний матч збірна України зіграє 16 жовтня у Харкові проти збірної Чехії у Лізі націй.