Бойовики на Донбасі з важкої артилерії обстріляли житлові будинки у Водяному

В результаті обстрілу збройними формуваннями РФ населеного пункту Водяне зруйновано та пошкоджено декілька житлових будинків та господарських будівель

Про це у четвер, 11 жовтня, повідомив штаб Операції об'єднаних сил у своєму Facebook з посиланням на дані СЦКК.

"Українська сторона СЦКК повідомляє, що 9 жовтня, в період з 07.23 до 09.25 з боку збройних формувань Російської Федерації з напрямку Нової Таврії здійснено обстріл дачного селища населеного пункту Водяне Волноваського району Донецької області із застосуванням артилерії калібру 122 мм та 152 мм", - йдеться у повідомленні.

За інформацією спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування, повідомлення про факти влучання боєприпасів на вулицях та на подвір’ях житлового сектору Водяного надійшло напередодні, 9 жовтня, близько 17-ої . Адреси та номери будинків встановити не вбачалося можливим у зв’язку з відсутністю табличок з поштовими адресами в дачному селищі.

"Прибувши на місце обстрілу, група виявила 12 вирв від влучання снарядів калібру 122 мм на вулицях та на чотирьох подвір’ях житлового сектору та 1 вирву в болотистій місцевості. В результаті артилерійського обстрілу з боку російських окупаційних військ пошкоджено лінію електропередач, дах однієї будівлі, стіну іншої, третя будівля зруйнована повністю. Також зруйнована лазня на подвір'ї одного з домоволодінь", - зазначил у СЦКК.