Гайкові ключі і шаблі крізь обличчя: екстремальний пірсинг на фестивалі у Пхукеті (18+)

У Пхукеті проходить "Фестиваль Дев'яти Імператорів", на якому учасники проколюють обличчя мечами, шампурами, протикають через щоку гайкові ключі та інші предмети

Про це пише Metro.

Фестиваль проходить на Пхукеті щоосені. Учасників, які беруть у ньому участь, називають "воїнами богів". Вони випробовують себе різноманітним тортурами: ходять по палаючому вугіллю чи по лезах ножів, а ще - проколюють наскрізь обличчя і встромлюють в нього предмети, які тільки можуть знайти: від голок до величезних мечів і чайників.

Всі 9 днів учасники фестивалю дотримуються строгих правил: заборонені секс, алкоголь, тютюн, наркотичні речовини, азартні ігри. Необхідно дотримуватися суворої вегетаріанської дієти, носити білий одяг і виконувати заповіді: не вбивай, не вкради, не лихослов, не бреши, що не влаштовуй сварок і бійок.

Усі ритуали, які здійснюють учасники, вважаються своєрідною перевіркою. Тут вірять, що пройшовши ці катування, учасники доводять свою віру.

На фестивалі обов'язково присутні медики, готові в будь-яку хвилину прийти на допомогу тим, хто піддає себе випробуванню.

Фестиваль на Пхукеті проводиться щоосені. Починається він в перший день 9-го місячного місяця за китайським календарем і триває 9 днів.