В Національному цирку прем'єра програми “Шоу велетенських фонтанів”. Подія

У цирковій програмі “Шоу велетенських фонтанів” задіяно 600 феєричних фонтанів. Найбільш велетенський з них сягає 26 метрів заввишки

Свято душі для всієї родини! В Національному цирку України, в рамках світового туру, вперше в Україні, краща програма Європи, прем'єра — програма «Цирк-шоу Велетенських фонтанів»! Незвичайне інженерне ноу-хау, яке поєднало в собі дивовижну гру світла, музики, вогняне полум'я та головне — 600 феєрично яскравих водяних фонтанів. Найбільш велетенський з них сягає 26 метрів у висоту і грає всіма фарбами веселки!

“Номери які захоплюють, які не дають ні на секунду відриватися від манежу. Програма дуже легко проходить — дві з половиною години пробігають як 10 хвилин. У нас навіть 3-х річні діти висиджують усю програму. Глядач не зривається в кінці програми, чекає поки наш артист піде з манежу за куліси, і тільки після того піднімається”, - розповідає Іван Швець, продюсер програми “Шоу велетенських фонтанів”.

Це масштабне шоу вже встигло підкорити серця багатьох глядачів за кордоном. Тепер настала черга і України. В творчому складі програми найкращі артисти із дальнього та ближнього зарубіжжя.

“Приходять навіть знамениті спортсмени, і вони дивляться великими очима. Це як? Вода та батут — це ж несумісно! А ми показуємо це нашим глядачам”, - розповідає артист з Казахстану Сиздик Єрнур.

“Я не знаю, чи є аналоги у світі! Але це унікально! Подивіться, яка краса, вода та все шоу”, додає його колега з Білорусі Андрій Теплигін.

Про масштабність феєричного дійства говорять емоції глядачів.

“Дуже чудово! Самий задум цих фонтанів, я такого ще не бачив. Я в мистецтві достатньо добре розбираюсь, але таке бачу вперше. Взагалі прекрасно, супер!”, - ділиться своїми враженнями Андрій, який прийшов з усім сімейством.

Фонтани прекрасні! Я таких ніколи не бачила, чесно. У нас є фонтани на вулицях, але тут просто казка”, - емоційно розповідає глядач Олена.

“Шоу Велетенських фонтанів” - спільний проект європейського цирку MACIVA (Мацива) та Національного Цирку України. Шоу триватиме до 9 грудня. Покази у кожні вихідні. А на шкільні канікули — дійство проходитиме щодня.