У стелі закритого похоронного бюро у США виявили трупи 11 немовлят

Поліція виявила останки 11 немовлят у стелі закритого похоронного бюро в Детройті

Про це повідомляє Detroit Free Press.

Поліція отримала інформацію про тіла з анонімного листа, якого хтось відправив до місцевої ради. У ньому містилися адреса (Cantrell Funeral Home на 10400 Mack Avenue) та детальні вказівки щодо того, де саме потрібно шукати трупи.

Врешті, дев'ять з 11 тіл були знайдені в одному картонному ящику, а два інших у сміттєвих пакетах всередині підвісної стелі між першим і другим поверхами.

Як сказав співробітник поліції Детройта Брайан Боузер, наразі влада не знає, як довго залишалися там останки, але можливо мова йде про термін до 3-х років. Деякі з дітей, згідно з експертизи, були мертвонароджені.

Наразі розслідування продовжується. "Очевидно, це зробив або співробітник, або хтось, хто мав доступ до похоронного бюро і будівлі", - каже Боузер. Він також акцентував, що останки "були приховані".

Також у поліції додали, що деякі тіла вже були ідентифіковані і правоохоронці зв'язуються із родичами померлих немовлят.

Що це за будинок

Колишній похоронний будинок був примусово закритий в квітні через жалюгідні умови утримання. Після візиту до установи державних інспекторів, її стан  назвали "плачевними і антисанітарними умовами".  Там виявили антисанітарну кімнату для бальзамування, забальзамовані тіла, що зберігалися в неохолоджуваному гаражі, два тіла, покриті цвіллю і ще одне з обличчям, вкритим невідомими рідинами.

Новий власник Наїд Саєд планував відбудувати установу і перетворити її на громадський центр, але після початку робіт було отримано повідомлення про місцезнаходження тіл, тож ремонт відклали.

Він розповів Free Press, що, коли він вперше прибув на місце, воно було повне плям, сміття і "жахливо пахло". "Я не здивований новиною (про виявлення тіл, -ред)", - сказав Саєд в суботу. "Ці люди, колишні власники, вони були брудними, жалюгідними людьми, яких я ще не бачив".

Однак, незважаючи на хворобливе відкриття, Саєд продовжить ремонт, коли це стане можливим. Він планує створити громадський центр, що надає соціальні послуги - наприклад, безкоштовну пральню та душові.