Обшукали квартиру батьків "керченського стрілка", вони знали про захоплення сина зброєю

В окупованій Керчі обшукали квартиру та допитали батьків студента, якого підозрюють у стрілянині у коледжі

Про це повідомляє "Эхо Москвы".

Батьки Владислава живуть окремо. Батько хлопця на допиті зізнався, що йому важко було спілкуватися із сином, він нічого не розповідав про навчання. Друзів у хлопця, за словами батька, не було.

Так само були напружені стосунки із мамою. Батьки знали про захоплення сина зброєю, проте, не надавали цьому особливого значення.

Ввчері у коледжі в особистих речах юнака знайшли ще одну бомбу, її знешкодили. Оперативний штаб повідомив, що спільників у хлопця не було. За словами так званого голови Крима Сергія Аксьонова, з сьогоднішнього дня у всіх дитячих садках та школах півострову з`явиться озброєна охорона. 

Зазначимо, що у масовому вбивстві людей у коледжі підозрюють Владислава Рослякова 2000 року народження, який, за попередньою версією, застрелився на місці подій. 

Як повідомляє ТАСС, посилаючись на власне джерело, наближене до слідства, Владиславу призначили посмертну психолого-психіатричну експертизу. Таким чином слідство хоче з`ясувати психіатричний стан вбивці та, якщо вдасться, зрозуміти мотиви його дій.