Понад 100 фотографів світу покажуть свої роботи на Photo Kyiv Fair

З 1 по 4 листопада в Києві пройде ярмарок Photo Kyiv Fair, на якому покажуть роботи відомих фотографів, арт-кураторів і галеристів з усього світу

На 4 дні Київ вдруге стане домівкою для міжнародного ярмарку фотографії. На ярмарку буде представлено понад 500 фотографій музейного рівня. Також свої роботи покажуть понад 100 фотографів з усього світу.

Впродовж чотирьох днів в Україні можна буде зустріти роботи зірок світової фотографії. Наприклад, Масао Ямамото, який заново відкрив світові скарбниці східної філософії, та Майкла Кенна, який прославився на весь світ завдяки своїм чорно-білим пейзажам.

Роботи цих майстрів можна буде також придбати на стенді Барселонської галереї Valid Foto BCN Gallery.

"Тільки на Photo Kyiv Fair можна буде побачити унікальні роботи з приватних колекцій і колекційні фотокниги, відвідати майстер-класи від кращих експертів в області фотографії", - розповіла керівний директор Photo Kyiv Fair Іванна Бертран.

Крім самої виставки всі чотири дні на Photo Kyiv Fair буде працювати спеціальна освітня програма. Експерти з України, Швейцарії, Франції та Нідерландів проведуть лекції і дадуть відповіді на питання публіки.

"Лекторій буде однаково цікавий професійним фотографам, фотолюбителям і колекціонерам. Ми дізнаємося як працюють Швейцарський фонд фотографії та щорічний паризький фотофестиваль, поговоримо про знамениту Харківську школу, і те, як утворюється ціна фотографії в галереї і на аукціоні", - поділився арт-фотограф і куратор освітніх програм Photo Kyiv Fair Дмитро Богачук.

Квитки на ярмарок можна буде придбати на вході або на karabas.ua. Для людей з інвалідністю, ветеранам АТО, дітям до 12 років вхід вільний.

Ярмарок пройде 1-4 листопада за адресою: вул. Антоновича, 44.