Майже 30 викрадених у ЄС елітних мотоциклів знайшли у Чернівцях

Поліція виявила у гаражі жителя Чернівців майже три десятки елітних мотоциклів без документів, які перебували у міжнародному розшуку

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"У власника гаража не було реєстраційних документів на мототранспорт і він не міг пояснити, звідки у нього така кількість дорогих мотоциклів. А тому слідчі розпочали кримінальне провадження, а суд наклав арешт на увесь виявлений транспорт. Завдяки ефективній взаємодії сектору міжнародного поліцейського співробітництва з національними центральними бюро Інтерполу в Італії та Німеччині правоохоронці з’ясували: вилучені мотоцикли були викрадені упродовж 2017 року в різних країнах Євросоюзу", - йдеться у повідомленні.

Три мотоцикли Harley-Davidson і один Mustang загальною вартістю близько 65 тис. євро уже повернулися до власників - громадян Італії, які надали всі необхідні документи для підтвердження права власності на транспорт. За мотоциклами до Чернівців приїхали двоє італійців, які розповіли буковинським поліцейським, що вже не сподівалися колись знову побачити свої байки та були вражені доброю звісткою з України.