На Полтавщині тітушки на чолі з членом Соцпартії облили фекаліями Дмитра Гнапа, - журналістка

У п'ятницю, 19 жовтня, у селищі Шишаки Полтавської області невідомі чоловіки під керівництвом члена очолюваної Іллею Кивою Соціалістичної партії Сергія Чередніченка напали на журналіста Дмитра Гнапа та вилили на нього ведро фекалій

Про це повідомила у Facebook журналістка Крістіна Бердинських.

"Я в Шишаках Полтавської області, де сьогодні пройде сесія облради. На ній депутати затверджуватимуть видачу ліцензій на видобуток газу. На сесію приїхав Дмитро Гнап. Тітушки на чолі з Сергієм Чередниченком з Соцпартії Іллі Ківи облили Діму відром лайна. Жоден співробітник поліції не зрушив місця. А сюди нагнали навіть поліцію особливого призначення. Моя спроба написати заяву в поліцію закінчилася нічим. Поліцейський від мене тікає. Ось вам і відповідь, чому продовжують нападати на активістів", - йдеться у повідомленні.

Слова Бердинських підтвердили у Facebook як Дмитро Гнап, так і Сергій Чередніченко.

"Чудовий ранок, друзі. Сесія Полтавської облради зустрічає нас тітушками та відром нечистот. Депутати забарикадувалися в середині і збираються продовжити дерибан газових родовищ. Намагаємося пройти до зали засідань, щоб завадити мерзотникам красти. Не перемикайтесь) Ледь прорвалися через міліцейський кордон і зайшли в сесійну залу. Я своїм запахом трохи зіпсував квітучий настрій керівництву Полтавської облради. Яке вже внесло в порядок денний дерибан п'яти родовищ газу невідомими фірмами-прокладками", - написав Гнап.

"Приїхали на сесію обласної ради в смт Шишаки. А тут знову Дмитро Гнап. І знову PR-акція кандидата. На цей раз Дмитро навіть сам підняв руки і купався в променях слави... Жах. Срамота. І черговий гі#няний кандидат!!!" - написав Чередніченко.