Фонсека розповів про суттєві втрати "Шахтаря" перед "Манчестер Сіті"

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека розповів про кадрові втрати "Шахтаря" перед матчем Ліги чемпіонів проти "Манчестер Сіті"

Про це повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

За словами португальського тренера, проти англійського клубу не зіграють два лідера команди - Тайсон та Марлос, а участь у грі Ісмаїлі перебуває під питанням.

"Тайсон і Марлос? Так, ми втратили два, напевно, найважливіші елементи команди. Також зараз під питанням участь Ісмаїлі. Тайсон травмувався в матчі із "Зорею" та вибув щонайменше на шість тижнів. У Марлоса ушкодження після зустрічі з "Десною". Переконаний, що він пропустить два найближчі поєдинки. Спробуємо обійтись тими силами, що маємо", - сказав Фонсека.

Тренер "Шахтаря" зауважив, що "Шахтар", у порівнянні з минулим сезоном, суттєво змінився, а "Манчестер Сіті" не лише зберіг склад, а підсилився.

"Манчестер Сіті" лишився колишнім, навіть посилився певними гравцями. Щодо нас, на поле вийде фактично інша команда. Пішли кілька важливих футболістів: Срна, Феррейра, Фред, Бернард… Водночас деякі хлопці в сьогоднішньому складі, мабуть, уперше опиняться в такому змагальному контексті", - зауважив Фонсека.