Бібліотека КПІ проводить голосування за кращу книгу премії "Еспресо. Вибір читачів"

Бібліотека Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського проводить голосування за кращу книгу премії "Еспресо. Вибір читачів"

До книжкового конкурсу бібліотека приєдналася вже другий рік поспіль.

"Цього року, як і минулого, телеканал "Еспресо" проводить конкурс на кращу книжку року "Вибір читачів" і в нас знову представлені номінанти на премію", - говорить бібліотекар Євгенія Бризницька. 

Читачам пропонуть обрати кращу книгу з трійки фіналістів номінації «Література для дорослих». Голосування відбувається серед книг "Інтернат" Сергія Жадана, "Коханці юстиції" Юрія Андруховича та "Третя кабінка - Лос-Анджелес" Олени Захарченко.

В бібліотеці до книжкових конкурсів відносяться позитивно, адже вони розвивають, як читачів, так і бібліотеки.

"Ми хочемо популяризувати читання серед наших користувачів. Таким чином, ми поповнюємо свій фонд новою сучасною українською літературою, художніми книгами і, звичайно, надаємо шанс нашим користувачам самим обрати кращу книгу року", - пояснює співробітник відділу перспективного розвитку Євгенія Зуєва.

Пані Євгенія розповідає, що бібліотека постійно вдосконалює свою роботу з відвідувачами. Так, нещодавно доступним став новий сервіс «Що почитати». Якщо читач не може визначитися з жанром чи автором, то на допомогу прийдуть бібліотекарі, які врахують смаки читача, грамотно підберуть літературу та запропонують книжки до прочитання, надіславши перелік на електронну пошту.

Голосування за кращу книгу "Еспресо. Вибір читачів" в бібліотеці триватиме до кінця жовтня.