Папа Римський схвалив католицький аналог гри про покемонів

Папа Римський Франциск схвалив католицький аналог гри "Покемон Го" — Follow Jesus Christ Go, в якій потрібно шукати та ловити біблійних персонажів

Гру Follow Jesus Christ Go! розробила католицька організація Fundacion Ramon Pane. Гра, є аналогом популярної гри "Покемон Го", інформує Crux.

У Follow JC Go! присутній елемент доповненої реальності — події в грі мають прив’язку до об’єктів в реальному світі. При наведенні камери на об’єкт в реальному світі, гравці бачитимуть біблійних персонажів: Ісуса, Мойсея та інші пророків та святих.

Гравці мають пересуватися містом, орієнтуючись по карті, а гра відстежуватиме місце перебування користувача завдяки GPS. Мета гри — зібрати власну "Євангельську команду" (eTeam).

Розробники втілили в Follow JC Go мультиплеер з груповими завданнями. Також гравці можуть спілкуватися й організовувати зустрічі в реалі. Гра також пропонує перерватися на молитву кожного разу, коли користувач проходить повз церкву.

Додаток доступний для завантаження на iOS і Android. Утім, наразі він доступний тільки іспанською мовою, але розробники обіцяють додати підтримку іншими мовами.

Гру також продемонстрували Папі Римському Франциску, який схвалив її як засіб християнізації молодих людей та благословив її.