"Динамо" у меншості вирвало перемогу в "Ренна" у Лізі Європи

У 3-му турі групового раунду Ліги Європи "Динамо" у меншості вирвало перемогу у французького "Ренна"

Ліга Європи. Груповий раунд. Група K

3-й тур

"Ренн"(Франція) - "Динамо" (Україна) 1:2

Голи: Греньє, 40 - Кендзьра, 21, Буялський

"Ренн": Діалло, Да Сільва, Бенсебайні, Траоре, Желен, Андре, Юханссон, Сарр, Греньє, Дель Кастії (Буріго, 61), Ньянг (Бен-Арфа, 74).
"Динамо": Бойко, Морозюк (Че-Че, 80), Кадар, Бурда, Сідклей, Гармаш (Сидорчук, 68), Шепелев, Кендзьора, Вербич (Супряга, 74), Миколенко, Буяльський.
Попередження: Миколенко, 11; Гармаш, 25; Шепелев, 38; Сарр, 52; Да Сільва, 70; Буяльський, 90.

На 84-й хвилині за повторне попередження вилучений Шепелєв.

"Динамо" підійшло до матчу з "Ренном" з 2 очками у активі та на третьому місці у групі K. Французи мали 3 пункти та займали другу позицію. Очолювала турнірну таблицю з 4 балами казахстанська "Астана", останнім йшов чеський "Яблонець", у якого було 1 очко.

У Ренні "Динамо" повело у рахунку на 21-й хвилині. Віталій Буяльський пройшов лівим флангом та віддав передачу в центр, Денис Гармаш не попав по м’ячу, але по воротах потужно пробив Томаш Кендзьора, який ефектно вразив дев’ятку.

"Ренн" відігрався на 41-й хвилині. Ламар Греньє пробив зі штрафного і м’яч, після помилки голкіпера "Динамо" Дениса Бойка, опинився у воротах.

Кияни догравали матч у меншості. На 84-й хвилині другу жовту картку та вилучення заробив Володимир Шепелєв.

Попри це, "Динамо" змогло вирвати перемогу. На 89-й хвилині Че Че віддав відмінну передачу врозріз на Віталія Буяльського, який з кута воротарського майданчика перекинув м’яч через голкіпера у сітку.

"Динамо" перемогло "Ренн" 2:1, набрало 5 очок та вийшло на друге місце. Також 5 очок у "Астани", яка у гостях зіграла внічию з "Яблонцем" - 1:1. 

Наступний матч "Динамо" зіграє також проти "Ренна" 8 листопада у Києві.