Дерев’янченко - Джейкобс: де та коли дивитися чемпіонський бій українця

У ніч з суботи на неділю українець Сергій Дерев’янченко проведе бій проти американця Деніела Джейкобса за титул чемпіона світу IBF

Сергій Дерев’янченко (Україна) - Деніел Джейкобс (США)

Бій за титул чемпіона світу за версією IBF (Міжнародної боксерської федерації) у середній вазі (до 72,6 кг)

27 жовтня, Нью-Йорк, Madison Square Garden Theater

Трансляція на телеканалі "Інтер" 28 жовтня о 6:25 за київським часом.


Сергій Дерев’янченко отримав статус офіційного претендента на титул чемпіона світу у серпні 2017 року. Українець мав зустрітися із його чинним володарем - Геннадієм Головкіним з Казахстану.

Однак, володар поясу IBF відмовився проводити обов’язковий захист у поєдинку з Дерев’янченком та у червні 2018 року був позбавлений титулу.

IBF призначив іншим претендентом екс-чемпіона світу Деніела Джейкобса зі США. Оскільки, американець та українець тренуються у одного тренера - Адама Розьє та мають спільного промоутера - Кіта Коннолі, спочатку команди боксерів були проти поєдинку. Однак чемпіонський статус бою переважив та бійці погодилися на зустріч.

Сергій Дерев’янченко може стати п’ятим чинним чемпіоном світу з боксу серед професіоналів з України. Олександр Усик є абсолютним чемпіоном світу у першій важкій вазі (до 90,7 кг). Василь Ломаченко володіє титулом WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) у легкій вазі (до 61,2 кг). Артем Далакян є володарем поясу WBA у найлегшій вазі (до 50,8 кг). Олександр Гвоздик є тимчасовим чемпіоном світу WBC (Всесвітньої боксерської ради) у напівважкій вазі (до 79,9 кг).