Англійський футбольний клуб підтвердив загибель свого власника

Англійський футбольний клуб "Лестер" підтвердив загибель свого власника у катастрофі гвинтокрила

Про це повідомляє "Лестер" у twitter.

"Лестер" підтвердив, що власник клубу Вічай Шрівадханапрабха загинув. Аварія сталася біля стадіону "Кінг Пауер" після матчу чемпіонату Англії з "Вест Гемом". Гвинтокрил із 60-річним таїландським мільярдером розбився поблизу арени. На борту, окрім самого Шрівадханапрабхи, перебувала його донька, два його помічника та пілот.

"З глибоким жалем і розбитим серцем ми підтверджуємо, що Вічай Шрівадханапрабха, президент клубу, був серед тих, хто втратив своє життя в суботу ввечері, коли вертоліт з ним і ще чотирма людьми розбився біля стадіону", - повідомили у клубі.

У зв’язку з трагедією, "Лестер" переніс призначені на 30 жовтня матч Кубка англійської футбольної ліги проти "Тоттенгема".

Шрівадханапрабха, що входить в десятку найбагатших громадян Таїланду, придбав "Лестер" в 2010 році за $50,5 млн, а в 2011 році очолив правління клубу. З тих пір вартість клубу, за оцінками експертів, зросла вдесятеро.

Статки бізнесмена складали близько $5 млрд. Значну його частину він заробив завдяки своїй мережі магазинів безмитної торгівлі King Power.