Ізраїль обрав гасло Євробачення-2019, яке відбудеться в Тель-Авіві

Офіційним гаслом Євробачення-2019 стане фраза "Наважся мріяти", яку обрала Ізраїльська корпорація телерадіомовлення

Про це йдеться на сайті wiwiblogs - найбільшому порталі, присвяченому конкурсу.
 
"Нетта наважилася мріяти про Євробачення цього року і я наважуюсь мріяти про те, що Євробачення-2020 пройде також в Ізраїлі. Я упевнений, що всі пісні будуть чудові, але ми можемо мріяти", —  прокоментував слоган прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу.

Виконавчий продюсер Євробачення Йон Ола Санд теж вважає гасло доречним: "Наважитись мріяти виграти Євробачення, стоячи на цій сцені, бути хоробрим, упевненим, щоб виступити перед всім світом, це варте того, щоб мріяти".

За його словами, це саме те, що Нетта зробила минулого року, коли виступила на конкурсі в Лісабоні. "Вона вийшла на сцену з мрією — мрією повернути Євробачення до Ізраїлю. І в неї вийшло", —  каже Санд.

Нагадаємо, переможницею конкурсу "Євробачення-2018", що проходив в Лісабоні, стала ізраїльська співачка Нета Барзилай. За традицією, наступний конкурс проводиться в країні, представник якої переміг у минулому році, тож Євробачення-2019 відбудеться у Тель-Авівському центрі ярмарків в Ізраїлі. Півфінали огляду призначені на 14 і 16 травня, фінал - на 18 травня.