На Дніпропетровщині невідомі проломили череп активісту Нацдружин

У Павлограді Дніпропетровської області невідомі 18 ударами кастетом проломили череп та зламали щелепу активісту Національних Дружин Юрію Малімонову

Про це у понеділок, 29 жовтня, повідомив очільник "Нацкорпусу" Андрій Білецький у своєму Facebook.

За його словами, причина нападу відома, адже Нацдружини і сам потерпілий відомі в Павлограді боротьбою з наркоторгівлею.

"По ситуації всі необхідні міри вже прийняті, лікування забезпечене. Винні – будуть знайдені та покарані. Навіть якщо поліція не зможе знайти нападників, я більш ніж впевнений, що це зможуть зробити побратими. Адже "один за всіх і всі за одного" для нас є не гаслом, а принципом", - написав Білецький.

У прес-службі Національних Дружин у Павлограді звернулись по допомогу до всіх, кому відома будь-яка інформація щодо інциденту. 

"На нашого побратима напали підло — зі спини. Залили балоном очі та проломили голову кастетом, зламали щелепу. Наразі він знаходиться в реанімації в критичному стані. Ми просимо всіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо нападу, зателефонувати за номером (063) 104 45 75, або написати у приватні повідомлення Національний корпус Дніпро", - йдеться у дописі.