Шмат шкіри у подарунок: дівчина вирізала собі пупок і подарувала хлопцю "на знак любові"

Молода мексиканка вирізала собі пупок, щоб подарувати своєму хлопцю на знак "вічної любові"

Про це пише Daily Mail.

23-річна Пауліна Касільяс Ландерос з Гвадалахари ( Халіско, Мексика) мала родинні проблеми через те, що сім'я не схвалювала її спосіб життя та різноманітні модифікації тіла, наприклад, татуювання чи розріз язика.

Через озлобленість вона вирішила відрізати собі пупок, адже, на її думку, це "те, що робить нас людьми", та подарувала шматок тіла своєму тодішньому хлопцю Даніелю, з яким зустрічалася у 2015 році.

Тепер дівчина примирилася із родиною, а про рішення відрізати пупок шкодує, та описує його як "нерозумне" й "імпульсивне".

Дівчина розповіла, що не була близькою до родини, натомість її чарували модифікації тіла. "Я хотіла очорнити себе символічним чином, я хотіла зробити щось суперечливе", - розповідає вона.

В результаті після операції молода жінка зіткнулася із ускладненнями. "Я днями лежала  ліжку, не могла навіть розтягуватися, штовхатися, вставати або сміятися", - розповідає Пауліна.

Незважаючи на хворобливу процедуру, у неї була конкретна мета: Пауліна планувала перетворити її на "остаточний знак любові" до її тепер вже екс-бойфренда Даніеля Раміреса.

"Я дуже любила свого тодішнього хлопця, він підтримував мене у важкі часи, і він один з найвпливовіших людей в моєму житті", - каже вона.

"Я поклала його в маленьку коробку разом з запискою "Я люблю тебе", і це було дуже емоційно", - додає дівчина. Вона впевнена, що хлопець назавжди збереже пакунок, адже "він знає зміст цього вчинку". "Ми зараз хороші друзі, але ми завжди будемо любити один одного", каже Пауліна.