Порно та Гелловін: як змінюються вподобання людей перед святом

Pornhub традиційно оприлюднив статистику щодо змін у пошуку на сайті перед Гелловіном

Дані опубліковано у розділі Pornhub Insights.

Найбільш популярним костюмом та роллю у порно виявився “вчитель” або “вчителька” - такий тренд очолює список вже другий рік поспіль.

У 2017 році на 2 місці був пошук за тегом “покоївка”, але у 2018 ого витіснив новий тренд “Bowsette”. “Монстрів” цього року шукали частіше, ніж “принцес”, “медсестер” та “кошенят/ кішок” чи “поліцейських”.

А відомих персонажів із фільмів та коміксів, яких часто шукали: Харлі Квін, Диво-жінку та Лару Крофт посунули герої мультфільму “Рік та Морті”.

Жінки у 2018 на 55% частіше, ніж чоловіки шукати “поліцейських” і на 52% частіше “клоунів”. Вони також більше надавали перевагу таким персонажам кіновсесвіту Marvel, як капітан Америка, Кейбл та Веном.

Чоловіки, з іншого боку, на 459% частіше шукають персонажа Marvel Шурі і на 367% більше героя DC Comic Харлі Квін.

Pоrnhub також звертається до статистики за 2017 рік: тоді за час підготовки до свята пошуки “Гарячий Гелловін” зросли на 6820%, на 5023% фраза “трюк чи лікування”, на 4665% пошук “Гелловінська вечірка” і на 3854% “Гелловін-анал”. Більшість пошуків здійснено англійською мовою.

Пошуки з темою Гелловіну починають рости за місяць до свята і досягають збільшення на 3122%, у порівнянні із середньостатистичними показниками за рік.

“Костюм” і “Косплей” залишаються популярними пошуками протягом року, але також зростають на 161% 31 жовтня.

Пошуки з поміткою “страшні”, збільшилися на 378% 31 жовтня. Але не костюмами єдиними: пошуки, що містять “гарбуз” зросли на 436% напередодні Гелловіну.