1000 людських зубів у стіні: американські будівельники натрапили на старе "лігво" лікаря

Будівельники, які ремонтують старе помешкання в Валдості (США, штат Джорджія), виламали стіну і знайшли всередині 1000 людських зубів

Про це пишуть Fox News.

Працівники, які ремонтують будівлю Converse в центрі міста, знайшли зуби після того, як вибили стіну на другому поверсі, повідомив Дональд Девіс, виконавчий директор музею округу Лаундес.

Хоча незрозуміло, чому зуби були всередині стіни, Гаррі Еванс - дослідник музею, розповів, що будівля у 1900 році була зайнята дантистом Кларенсом Уїттінгтоном. Згодом там до 1930 року працював інший стоматолог - доктор Лестер Юманс.

"Ми намагаємося зібрати шматочки головоломки", - сказала Еллен Хілл, директор Main Street Valdosta. Вона додала, що одним з джерел інформації слугують старі газети та квитанції, за якими і стало відоме ім'я Юманса.

Ще більш незвично те, що людські зуби не були вперше виявлені в старих будівлях штату. Подібні знахідки вже були у містах Грінсборо та Карролтоні.

"Я не впевнена, що в той час це була звичайна практика у дантистів", - додає Хілл. Тим не менш жінка зазначає, що повторюваність таких знахідок є досить дивною.

Зуби передадуть до ісоричного музею міста. "Тут, в історичному музеї, ми бачимо, що у них є інша історія", - каже Девіс, додавши, що йому буде цікаво спробувати провести тест ДНК на зубах.

Коли його запитали, чи був він вражений почути про дивну знахідку, Девіс сказав, що він "більше не дивується". "Швидше відкриття змусило нас подумати, який дантист, коли і чому", - додав він.